За Нас

„РЕСПЕКТ 007” ЕООД е охранителна фирма регистрирана по ТЗ с решение на Софийски градски съд и лиценз номер 2388/12.12.2012 г.


КОИ сме ние

"Респект 007" се грижи за спокойствието Ви, когато искате да се чувствате защитени и да има на кого да разчитате.Фирмата ни консултира Възложителите по всички въпроси на охраната и сигурността, стреми се да защити интересите, независимо в какво направление са.Работим за физически и юридически лица, които желаят да ползват услугите и при взаимно изгодни условия, при стриктно и професионално изпълнение на поетите от нас ангажименти. Нашата цел е чрез професионализма на предлаганите услуги, да създадем комфорт, защита и безопасна среда на нашите клиенти, докато те работят и почиват.

“Респект 007” притежава удостоверение от Комисията за защита на личните данни, с което се удостоверява, че е вписана в регистъра на администратори на лични данни. Това дава възможност при осъществяване на пропускателния режим да се изискват личните документи на посетителите в обекта и да се вписват в специален регистър.